Gratis cashback: 6% bij o.a. Lidl, Aldi en McDonalds’🌳🤑

Delen:

In deze blog leg ik je uit hoe je volledig gratis 6% cashback kunt krijgen bij o.a. de Aldi, Lidl en Mc Donalds’. Het lijkt haast wel een geldboom waaraan je kunt schudden maar het is toch echt waar. Curve geeft 1% cashback gedurende 90 dagen bij jouw favoriete drie winkels en de ‘MCO Midnight Blue card’ geeft een standaard 1% cashback. De cashback hiervan kun je combineren waardoor je volledig gratis een cashback van 2% krijgt. Bij MCO hebben ze een actie waarmee je 5% cashback krijgt t/m september 2020 waardoor je in totaal niet 2% cashback krijgt maar 6%! Een cashback van 6% krijg je nergens anders via een betaalkaart. Het is een unieke actie die je niet vaak voorbij zult zien komen denk ik.

Update 24-10-2020: 6% cashback via het stappenplan in deze blog is niet langer mogelijk omdat de actie liep t/m september 2020. 2% cashback via dit stappenplan is uiteraard nog wel mogelijk!

Lees ook: MCO VISA CARD REVIEW CRYPTO.COM | TOT 9% CASHBACK

Stappenplan: 6% cashback via Curve en MCO card

Stap 1: Download de Curve app en bestel de gratis Curve pas voor 1% cashback voor 90 dagen bij drie van jouw favoriete winkels

Download de Curve app en bestel de gratis Curve pas waarmee je 90 dagen lang gratis 1% cashback krijgt bij jouw favoriete drie winkels. Klik hier voor een overzicht van de winkels waaruit je kunt kiezen. Zelf had ik destijds gekozen voor Lidl, Booking.com, en Ikea. Je kunt hier een review lezen over Curve indien je er alles over wilt weten.

Via de Curve app en Curve card een gratis cashback van 1%
Gratis download voor iOS en Android

Promo Code 2020 NL: N3A6M34D

Via bovenstaande link en blauwe knop kun je de Curve App direct downloaden. Als je tijdens de registratie gevraagd wordt om een Promo Code, type dan: N3A6M34D. Na je eerste betaling met de Curve pas krijg je 5.60 euro cadeau. Het kost je verder niets extra. Binnen vijf minuten ben jij klaar voor Curve.

Stap 2: Bestel de gratis ‘MCO Midnight Blue card’ voor standaard 1% cashback en 5% cashback t/m september 2020

De ‘MCO Midnight Blue card’ kun je volledig gratis bestellen. Volg hiervoor deze link en download de Crypto app. Indien er gevraagd wordt om een promocode vul dan de onderstaande Promo code 2020 NL in. Hiermee krijg je een bonus indien je later besluit om te upgraden naar een andere MCO card. Het kost je verder niets extra.

Promo Code 2020 NL: ah77q9e2sp

Dankzij de ‘MCO Midnight Blue card’ krijg je standaard 1% cashback en t/m september krijg je 5% cashback bij geselecteerde winkels als onderdeel van een actie. Hierna krijg je standaard 1% cashback.

Je kunt er ook voor kiezen om andere cards te bestellen maar deze zijn niet 100% gratis omdat je geld moet investeren in CRO. Indien de investering minder waard wordt kost het namelijk geld maar het kan ook geld opleveren als de investering meer waard wordt. Of de kaart gratis is hangt er hiermee van af of je investering het goed zal doen. Zelf heb ik de MCO Ruby Red card besteld waarmee ik geen 5% cashback krijgt t/m september maar 10% cashback! Daarnaast krijg ik met de rode pas standaard 2% cashback i.p.v. 1% cashback wat van toepassing is bij de blauwe MCO pas. Ten slotte krijg ik met de MCO Ruby Red card gratis Spotify elke maand. Als je meer wilt weten over mijn manier van optimaal betalen lees dan deze blog.

Stap 3: maak een koppeling tussen de ‘MCO Midnight Blue card’ en Curve card in de Curve app

Klik hier om te zien hoe je een pasje kan toevoegen in de Curve app. Het werkt heel eenvoudig. Door de koppeling te maken in de Curve app voor de ‘MCO Midnight Blue card’ en de Curve card krijg je 6% cashback in totaal t/m september. Hierna krijg je standaard 2% cashback voor de eerste 90 dagen dat je Curve gebruikt. Hierna blijft enkel de 1% cashback over voor de MCO card.

Bonus tip: korting op korting is mogelijk door coupons en cashback

Bij McDonald’s kan je via de McDonald’s app kortingscoupons activeren. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld 3.05 euro korting. Dit is ook mogelijk bij de Lidl dankzij de kortingscoupons in de Lidl plus app.

Kortingscoupons in de McDonald's app activeren voor korting op korting dankzij de MCO card door gratis cashback.
Kortingscoupons in de McDonald’s app activeren voor korting op korting MCO card

Door de MCO card te gebruiken kan je daarnaast extra korting op bovenstaande couponkorting krijgen in de vorm van cashback. In onderstaande tabel heb ik dit neergezet als voorbeeld van mijn laatste betaling bij de McDonald’s. Dit is overigens exclusief de 1% cashback van Curve omdat ik hierop geen recht meer heb maar anders was het nog meer korting geweest!

Omschrijving:Bedrag:Korting:Korting in % totaal
Bedrag zonder geactiveerde kortingscoupons in de Mc Donalds app17.600.000
Bedrag met geactiveerde kortingscoupons in de Mc Donalds app14.553.0517.33
Bedrag na betaling met de MCO Ruby Red card13.091,4625.63
Berekening MCO cashback: 26.19% korting door slim kortingscoupons te combineren met een betaling via Curve/MCO card

Wat vind jij van deze manier van betalen? Teveel gedoe of slim gevonden? Ik ben benieuwd. Laat het weten in een reactie onderaan deze blog.

Lees ook: OPTIMAAL BETALEN = GELD BESPAREN  | TOT 9% CASHBACK


Disclaimer: sommige links zijn ‘referral’ links waarvoor Geldhamster.nl een kleine vergoeding ontvangt. Deze vergoeding wordt gebruik als bijdrage in de kosten van de blog en om deze regelmatig te updaten en verbeteren. Enkel producten van bedrijven waarover ik echt enthousiast ben en die ik ook zelf gebruik of ervaring mee heb worden aangeraden. Dit is geen betaalde promotie blog maar een eerlijke mening van een enthousiaste gebruiker.

De door Geldhamster.nl in deze blog verstrekte informatie is geen beleggingsadvies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de financiële keuzes die je maakt n.a.v. het lezen van deze blog.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.